OBS! Inaktuell sida

Pondteam har en ny hemsida - gå till http://www.pondteam.com för aktuell information

Klicka för nya hemsidan
- Startsida Pondteam Beställ broschyr Fråga oss Kontakt Återförsäljare Välj pump Beräkna dammduk sv dk -
Pondteam logga
- Bruksanvisningar.
- Belysningar
- Färdigpressade dammar
- Dammduk / dammfolie
- Dammfilter / vattenrening
- Dammfisk, fiskfoder m.m.
- Höst- vinterartiklar
- Damm- & fontänpumpar
- Fontänpumpar (lågvolt)
- Vattenstens pumpar
- Fontän pumpar (230 V)
- Vattenfall / filterpumpar
- Inomhuspumpar
- Luftpumpar
- Fontänmunstycken
- Slang
- Kopplingar
- Dammrengöring
- Vattenväxter
- Näckrosor
- Plantering
- Rökmaskiner
- Reservdelar
- Trädgårdskonst
- Vattenvård / preparat
- Veta mera
- Support/hjälp
- Sitemap


S-ö-k


N-y-h-e-t-s-b-r-e-v


L-o-g-i-n

Damm- & fontänpumpar

OBS! Detta är en inaktuell sida.


En bra pump är själva hjärtat i dammen eller vattenstenen. Den syresätter vattnet så fiskrna trivs och algtillväxten blir mindre. Pumpen skall gå dygnet runt under säsongen. Det ställer naturligtvis flera krav på pumpen. Den skall vara driftsäker, ekonomiskt och naturligtvis enkel att använda.

Till fontäner Till vattenattraktioner Till vattenfall Till filter

PondTeam har pumpar för olika ändamål och priser men gemensamt är driftsäkerhet och kvalité. Energiförbrukningen är viktig då den direkt påverkar energikostnaden. En billig pump kan snabbt bli dyr om den drar mycket ström. Du kan som en enkel regel räkna med att varje watt kostar ca 10 kr/år om pumpen går 365 dagar 24 timmar.

De nya Vortech X lev med en varvtalsregulator så du kan ställa flödet genom att ändra strömstyrkan. Du kan själv påverka energiförbrukningen och pumpen kan enkelt ställas för ett optimalt flöde.

Inomhuspumpar

Mikropumpar finns för inomhusbruk ex.vis till små fontäner och andra vattenattraktioner.


Fontänpumpar

PondTeam har naturligtvis ett stort urval fontänpumpar både för mindre trädgårdsdammas som till större fontäner. Våra nya superjet är en serie praktiska allroundpumpar som passar till dammar där du vill ha en mindre fontän, vattenfall eller en kombination. Munstycken och sidoutlopp ingår. SuperJet finns i handeln i maj.

Vattenstenspumpar

Våra vattenstenspumpar har allt du behöver för att få din vattensten att bli precis som du tänkt dig. Den lev med slang och tätningspackningar. Det finns också en serie med belysning inbyggt till pumpen. Vill du hellre ha LEDdioder passar våra vattenstensringar utmärkt. Pumpar för filter och vattenfall

Vortexh X och Superflow är tillverkade för större vattenmängder och finns från ca 3000 liter/tim upp till hela 40000 liter/tim. De har hela fem års garanti. Vortech X lev med en varvtalsregulator så du kan styra flödet direkt vid kontakten..

Gå till början av sidan